1.- L’acta de la sessió anterior es va aprovar per unanimitat.

2.- Es van aprovar per unanimitat una sèrie de modificacions de crèdits per transferències. Són despeses que no poden demorar-se fins a l’exercici següent per a les que no existeix crèdit en el vigent pressupost de la Corporació, i donat que hi ha possibilitat d’efectuar anul·lacions o baixes de crèdits d’altres partides del pressupost vigent no compromeses, les dotacions de les quals s’estimen reduïbles sense pertorbació del respectiu servei.

3.- Modificació per complir la sentència que ens obliga a pagar els interessos dels 180.000 € de la factura de la piscina que no es pagaren en 2008. Açò es pagarà amb superàvits hi haguts en altres partides. S’aprovà per unanimitat.

4.- El Sr. Alcalde, de manera voluntària, cosa que no s’havia produït en els vint-i-quatre anys anteriors, va voler informar al Plenari de varies qüestions.

En primer lloc va dir que s’ha demanat a la Direcció General del Cadastre una nova revisió del cadastre per que s’aplique un 20% menys la valoració de les nostres vivendes amb tot el que això suposa: per a l’Ajuntament és clar una disminució dels seus ingressos, però per als ciutadans un gran estalvi atès la situació econòmica que estem patint.

També informà sobre un conveni amb la Diputació de València pel qual l’Ajuntament d’Ador rebrà 25.000 € en bombetes de baix consum per l’enllumenat públic. A dia de hui, tot el casc urbà ja s’il·lumina així; només falta algunes zones de Montecorona.

També s’ha signat un altre conveni amb la Diputació pel qual rebrem 50.000 € que s’invertiran en fer una sèrie d’obres, com per exemple: canviar les voreres del carrer Goya, posar descalcificadors a la piscina, comprar aparells de gimnàstica pels majors, adaptació a la normativa de la pista de pàdel, etc.

5.- Respecte a precs i preguntes, es van resoldre dues qüestions particulars, res general. Una referida a una sentència recorreguda del 2010; i un informe d’habitabilitat d’una vivenda que contestà el regidor pertinent.