Compromís per Ador explicarà els efectes de la reforma de l’administració local

La xarrada anirà a càrrec de Rafa Climent, i estarà acompanyat per Josep Ferrer, regidor i secretari local de Compromís i Joan Faus, alcalde del municipi.

tarja_formacio_oliva

Compromís per Ador ha organitzat una xarrada per al veïnat del municipi sota el doble lema “Com t’afecta la reforma de l’administració local?” i “Noves maneres de governar”. En la primera part, des de Compromís es volen deixar clar els efectes que tindrà la reforma del govern central als municipis més menuts. A més, volen explicar quins tipus de polítiques duen a terme com a alternativa real a este tipus de municipis.

La principal part de la xarrada anirà a càrrec de Rafa Climent, alcalde de Muro, i estarà acompanyat per Josep Ferrer, regidor de Gent d’Ador i secretari local de Compromís per Ador, i Joan Faus, alcalde d’Ador.

Després de la xarrada, el veïnat podrà mantenir un diàleg amb els dirigents municipals i amb Climent.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *